Vad vore en måndag utan Countryklubben? Inte mycket och speciellt inte denna måndag då det nu bara är 67 dagar kvar till Söderslätts Countryfestival 2015!

Dagen till ära utlyset vi en tävling, vi vill helt enkelt veta: Vem ser just du mest framemot att se under festivaldagarna den 11-12 september?

Kanske är det Robert Wells, Lasse Stefanz, Jay Smith, Hep Stars, Anna Hertzman, Agaton Band, Ulf ”Masken” Andersson & The Wild Bunch, Dunderhead eller någon annan av alla de fantastiska artister vi har äran att presentera? Ni kan läsa om dom allihopa på denna sida:

Vill du ha chansen att vinna 2 biljetter till SCF 2015, maila ditt svar till oss på: info@soderslattscountryfestival.se

Självklart spelade vi också fin musik i kvällens avsnitte, Masken var numera som vanligt med oss igen och han spelade 3 av sina favoriter från Emmylou Harris, Conway Twitty och Trace Adkins.

Vi spelade fina melodier från Eric Church, Link Wray, Miranda Lambert, Jill Johnson och många fler. Vi passade och så på att hälsa till Jill, som vi gissade lyssnade på radion denna afton…om hon mot förmodan inte gjorde det så sa vi att vi hoppas hon vill och kan komma till festivalen i framtiden, hälsa gärna Jill det om någon prata med henne!

Vi fick även lyssna på Luke Bryans hyfsat nya låt Kick The Dust Up och så berättade vi om att Luke Bryan spelar in en ganska rolig och intressant youtube-serie kallad LBTV där man får följa honom i hans vardag, backstage och på turné, den kan vi rekommendera att kolla in på Luke’s officiella hemsida här:

Nedan hittar programmets alla låtar och vi är tillbaka igen nästa måndag kl.19-20 på Radio4U 92,8!

Musiken kan ni som vanligt lyssna på på Spotify, klicka bara på länken under låtlistan.

Låtlista Countryklubben Avsnitt # 9

 1. Eric Church – Talladega
 2. Blake Shelton – Sangria
 3. Kelsea Ballerini – Love Me Like You Mean It
 4. Miranda Lambert – Little Red Wagon
 5. Glen Campbell – Rhinestone Cowboy
 6. Luke Bryan – Kick The Dust Up
 7. Conway Twitty – Hello Darlin’
 8. Emmylou Harris – C’est La Vie
 9. Trace Adkins – Hell I Can Do That
 10. Darius Rucker – Southern Style
 11. Jill Johnson – A Woman Can Change Her Mind
 12. Keith Urban & The Ranch – Walkin’ The Country
 13. David Nail – Whatever She’s Got
 14. Link Wray – Black River Swamp

Spotify Spellista – Countryklubben #9