Denna måndag förvandlades Countryklubben till en fest! Vi hade fint besök i studion när vår gode vän Johnny Håård och Malin Bengtsson, projektledare för Söderslätts Countryfestival, ärade oss med sin närvaro. Anledningen till deras besök var för att undersöka partyleken Beer Pong. Och det gjorde vi med Johnny och Malin som tävlingsdeltagare.

20150729_163103

Vi fick dessutom en trevlig pratstund med våra gäster och frågade bland annat vad dom såg framemot mest med Söderslätts Countryfestival, svaren var bland annat maten, den mekaniska tjuren men också framträdanden av Jay Smith och Lasse Stefanz.

Vi tackar våra gäster för en otrolig insats, vi kunde efter denna kväll konstatera att Beer Pong det är country.

Vill du själv spela detta trevliga partyspel, då kommer här lite mer info om Beer Pong, från Wikipedia:

Beer pong är ett populärt dryckesspel där deltagarna försöker kasta en bordtennisboll i en eller flera ölfyllda plastmuggar. Deltagarna kastar bollen mot muggar som står uppställda på motståndarsidan. Det finns inga officiella regler, men oftast finns mellan sex och tio plastmuggar placerade i en triangel på varje sida. Antalet spelare kan också variera. När bollen landar i en plastmugg måste det försvarande laget konsumera all öl i den muggen.

20150729_163310

20150729_164557

Efter en hård kamp kunde vi konstatera att countryfestivalens projektledare Malin blev vinnare i Countryklubbens Beer Pong tävling, även om resultatet kan diskuteras och tvistas om. Oavsett vara vår egen Doug Seegers, Johnny, en värdig motståndare som förmodligen inte hade något alls emot att förlora med tanke på vad en förlust innebär i denna lek.

FullSizeRender1

Vi spelade så klar en massa skön musik denna afton också, allt från Leron Van Dyke och The Mavericks till Florida Georgia Line och Little Big Town.

All musik från kvällens program har vi som vanligt samlat i en spellista på Spotify, klicka bara på länken längst ner i denna text för att lyssna.

Vi tackar ödmjukast för ett trevlig kväll och hörs åter nästa måndag mellan kl.19-20 på Radio4U!

Countryklubben # 13 Låtlista

 1. Old 97´s – Let’s Get Drunk & Get It On
 2. Little Big Town – Day Drinking
 3. Steven Lee Olsen – Raised By A Good Time
 4. Florida Georgia Line – Cruise
 5. Leroy Van Dyke – Walk On By
 6. Jake Owen – Real Life
 7. The Mavericks – Dance The Night Away
 8. Thomas Rhett – Crash & Burn
 9. Tyler Farr Feat. Colt Ford – Chicks, Trucks & Beer
 10. Zac Brown Band – Chicken Fried
 11. Reba McEntire – Going Out Like That
 12. Chris Young – Aw Naw
 13. Maddie & Tae – Girl In A Country Song

Lyssna på musiken här:

Countryklubben # 13 Spotify Spellista