Första inlägget och det känns lite historiskt. Här är det tänkt att vi ska samla historier, dels från oss som jobbar med festivalen dagligen men också från våra nära vänner, artister och samarbetspartners, alla som har en del i skapandet av festivalen, förhoppningsvis vill kanske även någon av alla trevliga besökare göra ett gästinlägg.

Vi kan väl inleda med en tillbakablick. 2012 lanserade vi den allra första Söderslätts Countryfestival, vilket visade sig vara helt rätt, då räknade vill till 3700 besökare, 2014 4300. Mer än vi hade kunnat drömma om och även om vi är en liten festival jämfört med många bjässar är vi otroligt glada över alla som kommer till oss!

Ni ska veta att vi arbetar stenhårt för att er upplevelse ska bli den bästa möjliga, och ibland lyckas vi, ibland inte, men vi hoppas ni har tålamodet att låta oss finputsa detaljerna, vi uppskattar all feedback vi får, det gör att vi kan förbättra det som behövs och behålla det ni tycker är riktigt bra.

Vi hoppas ni vill hälsa på oss 2014, biljetter hittar ni på Julius Biljettservice eller så väntar du ett par veckor och hittar dom istället i din lokala butik på Söderslätt.

Julius Biljettservice: http://www.juliusbiljettservice.se/sv-SE/e/248/S%C3%B6dersl%C3%A4tts-Countryfestival-2014