Doghouse Rose gjorde det, överraskade oss och tog publiken med storm. För många av oss fick vi samma upplevelse när solstrålen Camaron Ochs klev upp på scenen, en ljummen sensommar kväll i Anderslöv, i hjärtat av Söderslätt. Många mil från Nashville, där Cam numera har sin bas, la hon en förtrollning över folksamlingen, det var återigen magi i luften.

Camaron Ochs växte upp på en ranch i Kalifornien men hennes musikkarriär har tagit henne till Nashville, som låtskrivare har hon satt text till både Miley Cyrus och Maggie Rose.

När vi först hörde Cam, var vår tanke att så här låter en blivande stjärna, idag har hon signat med Sony Music Nashville! Kanske har vi ett öra för det :). I dagarna (3 Feb) släpps hennes debutsingel på bolaget, titeln är ”My Mistake”.

Hur som helst, den kvällen, när hon stod på vår scen, lös hon upp den mörka himmelen med sin närvaro, hennes utstrålning var sådan, som ett kraftfält runt sig som drog in en och där stod man förundrar och upplevde glädje och melankoli, det var kort och gott mycket vackert.

En dag kanske vi kan bjuda tillbaka Cam till festivalen, men just nu är det nog de största arenorna i USA som gäller. Hon har delat och kommer dela sen med artister som Sheryl Crow, Dan + Shay, Martin McBride, Miranda Lambert och Blake Shelton.

Vi är både oerhört glada och stolta att kunna säga att Camaron Ochs har stått på vår scen.

Besök och följ gärna Camaron: