Än så länge har vi inte lyckats genomföra någon upplaga av Söderslätts Countryfestival, utan att vårt inofficiella husband Slackerville Zoo har varit på plats. I år blir inget undantag och vi är glada och kunna meddela att de är tillbaka!

De fyra taktfösarna i Slackerville Zoo har spelat countrymusik ihop ett bra tag nu. Ända sedan 2007 har bandet strävsamt utvecklat sin musik i västlig riktning. De har själv beskrivit sin musik som ”alternativcountry fylld med smärta, hopp och glädje”.

Slackerville Zoo har de senaste åren spelat i norra Europa, Sverige, Danmark och Tyskland. Bandets spelning på Country Music Meeter i Berlin 2015 var en höjdpunkt och i Helsingör har Slackerville varit ett återkommande inslag de senaste åren.

Men att få spela på Söderslätts Countryfestival varje år, tycker dem slår det mesta. Den genuina westernstämningen och den fantastiska publiken i Anderslöv är något i hästväg. Slackerville Zoo sprider glädje från scen och kommer som alltid ta i ända från tårna för att få Anderslöv att gunga.