Missa inte denna episka fotbollsuppgörelse när Söderslätts Countryfestival tar sig ann Fenix The Green i en fotbollsbatalj utan dess like på Stortorget i Trelleborg tisdagen den 24 juni kl. 17:00!

Söderslätts Countryfestival vs. Fenix The Green
Tisdag 24 juni kl. 17:00 – Lilla Maracanâ på Stortorget, Trelleborg

Fotbollsfesten pågår för fullt i Trelleborg och tisdag den 24 juni möter Italien – Uruguay. Men en ännu intressantare match spelas på Lilla Maracanã, konstgräsplanen på Stortorget. Då gör Fenix The Green upp med Söderslätts Countryfestival i en kamp som med säkerhet kommer att skrivas in i historieböckerna.

Lagen ställer upp i enlighet med vad dom sysslar med vanligtvis, dvs. Countryfestivalen i boots och hatt, Fenix the Green i tidstypiskt urtidsmode.

Söderslätts Countryfestival är hela familjens countryfest som arrangeras den 5-6 september i Anderslöv. Fenix The Green är en träningsanläggning och koncept, med hinderbana i Minnesberg men också olika träningsupplägg som urtidsträning.

Kl. 17.00 spelas matchen som sägs vara en vänskapsmatch, dessutom kan du vinna biljetter till festivalen och frikort hos Fenix.

Dessutom passar både Fenix och Countryfestivalen på att skicka en hälsning till alla andra företag, föreningar eller någon annan där ute: ”Kom då!”