Nu är det äntligen dags igen! Biljetter till årets upplaga av Söderslätts Countryfestival (2016) är släppta på Julius Biljettservice. Var en Super Early Bird och ta del av ett fantastiskt erbjudande redan idag!

Mellan den 29 februari och den 31 mars, har du i år möjlighet att vara en Super Early Bird och endast betala 250 kr (inkl. serviceavgift) för en 2-dagarsbiljett. Det är till och med billigare än en 1-dagsbiljett! Så, köp din biljett i god tid och hjälp oss samtidigt att arrangera den bästa festivalupplagan hittills. För detta ger vi en rabatt på 95 kr jämfört med ordinarie förköpspris (345 kr inkl. serviceavgift).

Under hela april kör vi sedan ett vanligt Early Bird-erbjudande, där du kan köpa en 2-dagarsbiljett för 300 kr (inkl. serviceavgift).

Från och med 1 maj går vi över till ordinarie förköpspris, 300 kr inkl. serviceavgift för en 1-dagsbiljett och 345 kr inkl. serviceavgift för en 2-dagarsbiljett. När våra egna förköpsbiljetter släpps, kommer de att säljas för samma pris. Självklart går det även bra att köpa biljett på plats, då till en kostnad av 325 kr (1-dags) eller 375 kr (2-dagars).

Så, vänta inte, köp din och dina vänners biljetter redan idag och fira 5-årsjubileum med oss! Bli en Early Bird redan idag, så ses vi i september!

Hjärtligt välkommen till Sydslättens Ridanläggning i Anderslöv och Söderslätts Countryfestival den 2-3 september 2016.