Keith Urban – Somebody Like You

Är detta Keith Urbans största hit? Mycket möjligt, han har en grym katalog av bra låtar, det är bara att njuta!

Toby Keith – Should’ve Been A Cowboy

Här kommer en gammal listetta från Toby Keith. Hans debutsingel närmare bestämt från början av 90-talet som blev hans stora genombrott. En man som verkligen fick kämpa för att ta sig fram i musikbranschen och var nära att ge upp, men se där, skam den som ger sig!

Nisse Hellberg – Lyckliga Gatan

Nisse är alltid en favorit och inte minst Wilmer X. Lyckliga Gatan har spelats in av många duktiga artister, vi såg ju bland annat Timo Räisinen framföra denna bit hos Niklas Strömstedt i Tack För Musiken, också bra, men denna är nog nummer 1 ändå.

Merle Haggard – Silver Wings

Det blir lätt lite rysningar när man hör Merle Haggard’s sköna stämma i Silver Wings. En odödlig låt med starka känslor.

John Lindberg Trio – Runaway Train

John Lindberg Trio kunde väl kommit förbi och spelat någon gång, eller vad tycker ni?! Runaway Train är vår favorit med trion, för tillfället varifall.

Buddy Holly – Rave On

Idag skulle Buddy Holly’s Rave On förmodligen tolkas lite annorlunda, vi är ganska långt I från rejvande här. Men nog om det, detta är kanske inte hans största hit, men dock väldigt bra.

Faith Hill – Breathe

Faith Hill förkroppsligar Country/Pop-soundet, med Breathe skapade hon en storslagen ballad som rör sig I just det landskapet, mycket vackert oavsett.

Cookies N Beans – Kings & Queens

Vi har väldigt många bra artister här i Sverige. Cookies N Beans är en av de grupperna som vi har välsignats med.

George Strait – Give It All We Got Tonight

En härlig kärlekssång från den minst lika härlige George Strait, mer behövs väl inte sägas egentligen.

Chuck Wicks – Old School

Här har vi ännu en sådan skön sommarlåt som gör att man längtar till varma dagar och kvällar. Och inte minst längtar man till september!

 

All musik hittar ni i vår spellista på Spotify, klicka här!