Vi kör vidare på vad som roterar i vår skivspelare (dvs Spotify), här kommer de senaste musiktipsen!

Jerry Williams – I Can Jive

Ska det verkligen vara så att Jerry Williams har dragit sig tillbaka? Vi kan dock inte få nog och hoppas få höra mer och mer. Här kommer en klassiker.

Queen – Crazy Little Thing Called Love

Vi skrev om den här låten förra året när vi listade ”Country från artister som vanligtvis inte spelar country”, men den är fortfarande i rotation och fortfarande lika bra, lyssna själv.

Lasse Stefanz – Det Regnar Och Regnar

Olle Jönssons stämma är bland de bästa vi har här i Sverige, en otrolig röst som kommer till rätta på den här svenska klassikern. Som ni förhoppningsvis redan vet, kommer Lasse Stefanz till Söderslätts Countryfestival 2015!

Brad Paisley Feat. Dolly Parton – When i Get Where I’m Going

Brad Paisley har gjort en låt som för evigt är på vår topp 10. Vi pratar om duetten Whiskey Lullaby med Alison Krauss. Men den här biten är inte långt efter, här samverkar han med legenden Dolly Parton.

Anna Hertzman – Född Långt Ut

Anna Hertzman är ytterligare en fantastsik artist vi haft äran att presentera. 2012, premiäråret gjorde hon ett underbart framträdande på SCF. Den här låten går hand i hand med vår filosofi, mycket fin! Och återigen en artist som står på vår scen 2015, men det vet ni väl!?

 

Shania Twain – Any Man of Mine

Shania Twain denna duktiga sångerska har vi inte hört av på länge, vet inte var hon håller hus? Kunde inte hon tagit en sväng förbi Anderslöv? Hon har många stora hits och bra låtar, men just nu är vi inne på just denna.

The Baseballs – Umbrella

The Baseballs är ett av världens coolaste band tycker vi! Och den här versionen av Umbrella anser åtminstone vi är bättre än originalet, eller vad säger ni?

Top Cats – Baby Doll

Våra svenska grabbar i Top Cats är också coola, deras genomslags-hit som dom ju framförde i Melodifestivalen är just den som vi fortfarande diggar och kanske också tar ett par danssteg till när tillfälle ges.

Brandi Carlile – Save A Part of Yourself

Brandi Carlile har växt ut som en liten favoirt hos oss faktiskt. Hon har många bra låtar och detta är en av dom. Från albumet Bear Creek som släpptes 2010 och som så många gånger förr handlar det om förlorad kärlek.

Kenny Rogers – The Gambler

Klassiker är väl klassiker just för att dom är så bra och tidslösa. Liksom denna med Kenny Rogers som delar ut tips för kortspelare.

Musiken hör ni i någon av följande spellistor: