Ulf ”Masken” Andersson skrev om programmet förra året, vi snackade om det i Countryklubben härom veckan, nu står det äntligen klart vem som gästar i andra säsongen av den prisbelönta TV-serien Jills Veranda.

Programmet  (och dess programledare) hyllades vitt och brett efter första säsongen och belönades bland annat med Kristallen-pris. Med all rätt enligt vår mening, artister som Titiyo, Marit Bergman och inte minst Doug Seegers kunde skådas i TV-rutan.

Vi har längtat efter den andra säsongen av den hyllade serien Jills Veranda med just Jill Johnson som programledare. Nu har man avslöjat vilka gästerna blir i de olika avsnitten och det är en spännande samling namn och personligheter att se fram emot när programmet sänds i SVT senare i höst.  De artister som besöker Jill i Nashville är inga mindre än: Veronica Maggio,  Seinabo Sey, Jerry Williams, Annika Norlin, Joel Alme och ADL.

Här har vi något att mysa till i TV-sofforna efter att årets countryfestival avslutats den 11-12 september.

För den som inte har kolla på programmet ännu, så beskriver SVT själva handlingen så här:

”Med Jill Johnson som ciceron ger sig några kända svenska artister ut och letar efter countryns själ i dess hemstad, Nashville. I varje program tolkar och framför de en klassisk countrylåt ihop.”

Läs mer om Jills Veranda på SVTs hemsida:

Här är alla gäster i nya säsongen av Jills veranda

Foto: Janne Danielsson/SVT